Cik Seri Aishah
#GuruBMC

TESTIMONI KELAS BMC COACHING BY GURU BMC SERI AISHAH

Hjh NorAishah Hj Ramlan

Asal : Kota Tinggi, Johor
DoB : 20 Oktober 1970

*Jurutera Telekomunikasi 
– Bachelor of Electrical Engineering (Hons) UTMKL (88/93)
– Bekerja di sebuah Syarikat Telekomunikasi selama 22 tahun

*Guru BMC
– Learning Facilitator
– Train the Trainer (TTT) BMC

*Konsultan Pelaburan & Perancang Kewangan
– Konsultan Insuran dan Takaful PruBSN
– Konsultan Unit Amanah Public Mutual
– Dealer Emas & Perak Public Gold
– Konsultan Pengurusan Wasiat

*Terapis Minda & Emosi @ Therapy Ice Mind Emotion
– Certified NLP Therapist
– Certified NLP  Practitioner for Educators

*Founder SERI Aishah Resources 

– Pembekal Pukal/ Runcit Garam Bukit Himalaya Asli
– Pengedar Produk Tuala Wanita LEXEE
– Owner Jubah Eksklusif Online SeriAishah

SENTIASA MENGALU-ALUKAN RAKAN NIAGA YANG BERMINAT UNTUK BERSAMA-SAMA MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN.

pm.sms.whatsapp 013.397.6632

email : Cik SERI Aishah
facebook : Cik Seri Aishah
facebook page : Pad kesihatan wanita Lexee
facebook page : Seri Aishah – Butik Jubah Eksklusif

instagram : @seri_aishah

Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik dari Universiti Teknologi Malaysia (UTM) pada tahun 1993.
.
Cik SeriAishah kini berkhidmat sebagai Jurutera Telekomunikasi di sebuah syarikat telekomunikasi negara. Kini beliau adalah Migration Project Coordinator di Ibu Pejabat yang membuat koordinasi migrasi sistem di seluruh negara.
.
2009, beliau mula mendalami ilmu pengurusan kewangan dan pelaburan. Mengambil sijil berkaitan insuran, unit amanah, wassiyah dan pelaburan emas.
.
Minat di dalam bidang bisnes mula timbul apabila beliau melihat potensi pasaran e-commerce atau di-atas-talian (online) yang disokong oleh Media Social yang kukuh pada sekitar 2010.
.
Bermula pada tahun 2013, beliau mula berjinak-jinak mempelajari ilmu-ilmu bisnes dari beberapa Mentor bisnes seperti Puan Ainon Muhd dan Dr Azizan Osman.
.
Pada 2014, beliau menambah pengetahuan dalam bidang terapi minda dan memiliki sijil NeuroLinguistic Programming (NLP) for Educator dan NLP for Therapist.
.
Bermula dari sekadar hobi, bermula dengan konsultan pengurusan kewangan, perniagaannya berkembang kepada sebuah perniagaan edaran dan beliau merupakan founder BUTIK ONLINE SERIAISHAH APPAREL dan turut memilik sebuah perniagaan terapi diri, THERAPY ICE MIND EMOTION.
.
Membuat pemasaran ONLINE melalui media sosial seperti Website, BLOG, Facebook dan Instagram memudahkan urusan perniagaan dijalankan tanpa mengganggu tugasan hakiki. Memahirkan diri dalam bidang Online Marketing dan Online Branding dengan mengukuhkan content semua medium Media Sosial yang digunakan.
.
Selain bergiat sebagai entrepreneur, Graduasi Program Platinum Dr Azizan Osman ini juga secara aktif menjalankan program training berkaitan pembangunan bisnes kepada bakal-bakal usahawan dan usahawan yang mahu menambahbaik penyelenggaran pernigaan sediada. GuruBMC adalah antara platform yang digunakan untuk memposisikan diri beliau di dalam bidang training.
.
Beliau juga adalah protege Public Speaking Mastery Academy di bawah kendalian Dato’ Roslan Abdul Hamid, Ahli Jawatankuasa Speaker Akademi Malaysia. Kini bergerak aktif untuk mengendalikan Personal & Group Coaching, Latihan Umum & Korporat di Malaysia.
.