ALIM SERI AISHAH GURUBMC

 TESTIMONI PESERTA A.L.I.M BATCH1

.

TESTIMONI 1

.

Dunia ini makin kompleks, merungkainya perlukan pemahaman dan kejelasan, mengenali diri, sebelum boleh mengenal mereka disekeliling. 

Terima kasih atas penerangan dan penjelasan yang membuka minda agar peka dan sedar akan dunia ini bukan lagi sama seperti satu masa dahulu, keadaan kini sudah berlainan dari setahun yang lalu. Permulaan program terbaik yang saya ikuti tahun ini, terima kasih Datuk Roslan Ab Hamid dan team DEPM”

-Tn Mahathir Abdu. Peserta ALIM Batch1/2016

.

TESTIMONI 2

.

Setelah menghadiri program A Leader in Me (ALIM) oleh Dewan Ekonomi Persahabatan Malaysia (DEPM), selama 3 hari 2 malam yang berakhir semalam, BIG WHY kami semakin jelas.

Inilah yang dikatakan ACTIONABLE KNOWLEDGE atau ilmu yang boleh ditindakkan serta-merta. Tak main teori-mori yang blur-blur yang akhirnya hilang ditelan masa kerana payah nak praktik. Semalam tamat program hari ini siap terus”

-Tn Rosmi Zamzuri. Peserta ALIM Batch1/2016

.

TESTIMONI 3

.

“Saya lebih mengenali personaliti diri kemampuan diri saya  juga saya betul-betul faham dan tahu tujuan VISI dan MISI serta kepentingannya. Ini memudahkan saya untuk mencapai segala matlamat saya.

Saya sudah begitu yakin untuk meninggalkan QALBU SYIFAA dan menyerahkan pengurusan kepada team saya. Saya hanya perlu mengcoaching team saya kearah matlamat yang jelas dan nyata.

-Ustaz Muhammad Faizz. Peserta ALIM Batch1/2016

.